Change language

 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

6. årgangs elever låner lokaler

78 elever fra Brønshøj Skole er i disse dage i "skole" i Dansekapellet

Dansekapellet samarbejder med Børne- og Ungdomsforvaltning (BUF) under COVID-19 og bugner i disse dage af glade unge uden computere.

Mandag den 18. maj rykkede 6. årgangs elever fra Brønshøj Skole ind i Dansekapellet.

De 78 elever virker glade for at være fysisk sammen igen efter to måneder med hjemmeundervisning ved computeren. De har nu computerfri skole her i Dansekapellet, foreløbig i 3 uger.

De er hovedsageligt udendørs i gården, på græsarealet udenfor Dansekapellet, ved Utterslev Mose og på bestemte områder på Bispebjerg Kirkegård. De nyder at være sammen, fortæller en af lærerne.

Hvis det uheldigvis skulle regne, har klasserne adgang til Dansekapellets Kuppelsal og to dansesale, foyeren og gangarealerne.

Samarbejdet forestås via BUF, KFF, Brønshøj Skole og Dansekapellet.

Samme elever var i Dansekapellet i juni 2019 og deltog i åbenskoleprojektet Arkitekturen Danser, som er et af Dansekapellets årlige skoletilbud. Eleverne bliver undervist i arkitektur og byplanlægning, og omsætter det til dans sammen med professionelle dansere og koreografer.

Man kan derfor sige, at eleverne er bekendt med Dansekapellet, og at dette er et udtryk for den form for samarbejde Dansekapellet også står for i lokalområdet.