Change language

6. årgangs elever lånt lokaler

78 elever fra Brønshøj Skole har været i "skole" i Dansekapellet

Dansekapellet samarbejder med Børne- og Ungdomsforvaltning (BUF) under COVID-19 og bugner i disse dage af glade unge uden computere.

Mandag den 18. maj rykkede 6. årgangs elever fra Brønshøj Skole ind i Dansekapellet.

De 78 elever var glade for at være fysisk sammen igen efter to måneder med hjemmeundervisning ved computeren pgra corona. De har haft computerfri skole her i Dansekapellet, frem til sommerferien.

De var hovedsageligt udendørs i gården, på græsarealet udenfor Dansekapellet, ved Utterslev Mose og på bestemte områder på Bispebjerg Kirkegård. De nød at være sammen, fortalte en af lærerne.

Hvis det uheldigvis skulle regne, har klasserne haft adgang til Dansekapellets Kuppelsal og to dansesale, foyeren og gangarealerne.

Samarbejdet er forestået via BUF, KFF, Brønshøj Skole og Dansekapellet.

Samme elever var i Dansekapellet i juni 2019 og deltog i åben skole-projektet "Arkitekturen Danser", som er et af Dansekapellets årlige skoletilbud. Eleverne bliver undervist i arkitektur og byplanlægning, og omsætter det til dans sammen med professionelle dansere og koreografer.

Man kan derfor sige, at eleverne er bekendt med Dansekapellet, og at dette er et udtryk for den form for samarbejde Dansekapellet også står for i lokalområdet.

I uge 26 er det dette års 5. klasser, der deltager i Arkitekturen Danser.