Change language

BOOK LOKALE

Lej danselokaler og teaterscenen til workshops, forestillinger, konferencer eller undervisning

Dansekapellet udlejer danselokaler og en teatersal til forestillinger, undervisning, workshops og projekter/konferencer relateret til dans og bevægelse.

Vi råder over 5 scener på Dansekapellet:

  • Sal 1, Sal 2 og Sal 4: Dansesale til undervisning og workshops
  • Kuppelsalen: Dansesal til undervisning, workshops, forestillinger og andre danserelaterede aktiviteter
  • Teatersalen: Black-box scene til forestillinger og andre danserelaterede aktiviteter

Ved spørgsmål omkring afvikling af forestillinger, offentlige arrangementer med billetsalg, videoproduktion og kommercielle aktiviteter, kontakt os ALTID telefonisk eller på mail

Lokalerne udlejes IKKE til møder, polterabender og fester

Du booker lokaler på Dansekapellet på følgende måder:
 

Private lejere
I lokalebookingsystem for Københavns Kommune, Book Byen på link: www.bookbyen.dk kan du selv og direkte booke reservation af Sal 1/Sal 2 og Sal 4 på Dansekapellet. Du opretter en konto på www.bookbyen.dk og logger ind med din profil i systemet. Derefter kan du gen​nemføre bookinger og du betaler direkte online med Dankort ved bestillingen.

Booking af Kuppelsalen efter kl. 16 og booking af Teatersalen kræver dog, at du sender en mail-forespørgsel til bookingen på Dansekapellet på mail: NV91@kk.dk for nærmere aftale.
Du søger lokaler via BookByen ved at klikke her: https://bookbyen.dk/ 

Dansere, kompagnier, organisationer og til kommercielt brug 
Danselokaler til træning og workshops bookes direkte i lokalebookingsystem for Københavns Kommune, Book Byen på link: www.bookbyen.dk.
Ønsker du at leje teatersalen eller Kuppelsalen til forestillinger eller andre danserelaterede aktiviteter, bedes du kontakte os på bookingen på Dansekapellet på mail NV91@kk.dk for nærmere aftale.

Folkeoplysende foreninger 
Drejer det sig om en reservation til folkeoplysende aktivitet, som bliver støttet af Københavns Kommunes foreningsmidler, skal du booke lokaler via Foreningsportalen på www.foreningsportalen.kk.dk.
Dette kan du kun gøre, hvis du har et foreningsnummer. Ønsker du at leje teatersalen eller Kuppelsalen til forestillinger eller andre danserelaterede aktiviteter, bedes du kontakte Bookingen på Dansekapellet på mail: NV91@kk.dk for nærmere aftale. Du søger lokaler via Foreningsportalen ved at klikke her: www.foreningsportalen.kk.dk 

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Dansekapellet