Change language

HIP HOP GAMES CONCEPT DENMARK

  • ""
Det internationale HIP HOP GAMES CONCEPT kommer til Danmark igen. Skal du se med?

For anden gang præsenteres HIP HOP GAMES CONCEPT i Danmark. Det er et dansekoncept, designet til at skabe forbindelse mellem battle-genren og koreografisk arbejde. 

Her er improvisationen i centrum og de fire deltagende crew skal dyste i en række udfordringer med blandt andet rekvisitter, ukendte dansepartnere og duel med beat boxer. Vinderen af HIP HOP GAMES CONCEPT DENMARK 2016 var Familia Loca.

Hele eventen bliver styret af skaberne af HIP HOP GAMES CONCEPT fra Frankrig: Game master Romuald fra R.A.F. Crew DJ Malik, MC Philemon, VJ Andry og beat boxer Blacadopo.

Vinderen af HIP HOP GAMES CONCEPT DENMARK går videre til den internationale finale i Frankrig. HIP HOP GAMES CONCEPT afholdes d. 23. april 2016.

Vinderen af pre selection kommer til finalen i Frankrig og vinderen af finalen kommer i residency i Frankrig hosCompagnie Art-track som er arrangør af HHGC. Finale vinderen modtager et pengepræmie til at producere et stykke for. Et stykke som kommer på turné i de lande som er en del af HHGC.

Læs mere om HIP HOP GAMES CONCEPT

HIP HOP GAMES CONCEPT DENMARK er blevet til med støtte fra Bispebjerg Lokaludvalg. Det bliver afholdt som afslutning på årets subURBAN DANCE FESTIVAL.