Change language

ICE HOT - NORDIC DANCE PLATFORM

Den internationale danse-showcase ICE HOT - Nordic Danse Platform afholdes i år i Danmark. Dansekapellet er et af de udvalgte spillesteder.

Fra den 30. november til 4. december 2016 afholdes den store international showcase ICE HOT – Nordic Dance Platform i Danmark. ICE HOT er en branchefestival der siden 2010 er blevet afholdt hvert andet år og går på skift blandt de nordiske lande. I 2014 fandt festivalen sted i Oslo og nu er det Danmarks tur til at være værter, når toppen af nordisk dans får mulighed for at promovere deres forestillinger til de kommende sæsoner.  

I Danmark er Dansehallerne vært for festivalen, og Dansekapellet er et af flere udvalgte spilledesteder. De øvrige parter er Dance Info i Finland, Dansens Hus i Stockholm, Performing Arts i Island samt Dansens Hus i Oslo.

Programmet spænder vidt og bredt
For at sikre både kvalitet, aktualitet og variation er ICE HOT både platform for nyere samt mere rutinere dansere fra hele Norden. De nye optrædende findes her via et open call og efterfølgende udvælgelse af en jury. Danseprogrammet består af on- og off-stagepræsentationer. For de deltagende brancheorganisationer vil der også være forskellige debatmøder og seminarer.

Se hele programmet for ICE HOT - Nordic Dance Platform her