Change language

KLUB SØNDANS

  • Billede fra forestillingen TWINS
    Fotograf Lars Sohl
Er I til dans, teater og koncerter for hele familien? Så meld jer ind i KLUB SØNDANS og få gratis billetter til SØNDANS-forestillinger.

Hver sæson viser Dansekapellet en række SØNDANS-forestillinger for børn og voksne. Som medlem af KLUB SØNDANS får du ved køb af tre billetter til én forestilling den 4. billet gratis.

Det vil sige, at en familie på fire kan komme i teatret for det samme som det koster for 3.

Rabatten gælder ved køb af tre billetter til én forestilling på en spilledag. Der skal ikke købes billetter til flere forestillinger for at få rabat.

I Foråret 2019 kan du få rabat til følgende forestillinger:

OMVENDT af Nycirkuskompagniet Cikaros & Teater Kimone søndag 3. februar kl. 10

DREAMS OF BRAZIL af Roots Dance Art og Meire de Oliveira søndag 24. marts kl. 10

SUBURBAN DANCEFESTIVAL Info følger

Hvordan fungerer medlemskabet?
Eks. Joan er medlem af KLUB SØNDANS. Hun, hendes mand og to børn vil gerne se DRERAMS OF BRAZIL den 24. marts. Joan køber tre billetter til forestillingen, og kan som medlem af KLUB SØNDANS få den 4. gratis. Den får hun udleveret på spilledagen ved at vise sit medlemskab i døren. Den 4. billet behøver hun ikke reservere eller købe via billetsystemet, den får hun automatisk udleveret i døren ved fremvisning af medlemskab.

Sådan bliver du medlem
Det er gratis at blive medlem af KLUB SØNDANS. Det eneste du skal gøre er at sende en mail til PR- og Kommunikationsansvarlig Mikkel Søndergaard Kryger på B47H@kff.kk.dk. I mailen skal du oplyse dit navn, adresse, mail og telefonnummer, og du vil modtage en bekræftelse på dit medlemskab derefter.

Gratis og uforpligtende
Du forpligter dig ikke til at købe billetter til noget bestemt antal forestillinger ved at blive medlem af Klub SØNDANS. Og det koster ikke noget at blive medlem. Du kan altid melde dig ud, hvis du ikke ønsker at være medlem længere.

Hvor længe gælder et medlemskab?
KLUB SØNDANS gælder i Sæson 2018/19 i Dansekapellet.  Hvis ordningen fortsætter i Sæson 2019/20, vil du som medlem blive informeret.