Change language

 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

KULTURNATS-FORESTILLING

  • Billede fra forestillingen Nangijala
    Bahadir Berber
Hvert år skaber Dansekapellet, Dans i Nordvest og Uppercut Danseteater, som en del af Kulturnat NV, en danseforestilling for hele familien.

Kulturnatten siden 1993

I over 26 år har Kulturnatten været en af Københavns mest afholdte og velbesøgte kulturbegivenheder. Når skolerne går på efterårsferie, skaber foreningen Kulturnatten en festlig aften, hvor hele byens kulturliv smelter sammen og åbner sig til glæde og inspiration for os alle.

I Kultur NV kan du hvert år opleve en danseforestilling for hele familien. Her er unge fra Dans i Nordvest og professionelle dansere under kyndig koreografisk instruktion af Uppercut Danseteaters kunsteriske ledere Stephanie Tomasen og Mark Philip. Gennem årende er det blevet til ANIMAL KINGDOM (2014), ASIA BY NIGHT (2015), ALL THAT JAZZ (2016), TIDSMASKINEN (2017) OG NANGIJALA (2018), JUNGLEBYEN (2019).