Change language

LEDIGE PLADSER

  • danseballaden
på Moderne Dans og Koreografisk Workshop for 9-16 årige

Vil du danse i sommerferien?

DANSEBALLADEN inviterer dig til en aktiv uge, hvor du har det sjovt og undervises i moderne dans, breakdance eller koreografisk laboratorium.

Om fredagen kan familien komme forbi og overvære resultatet.

Moderne Dans kl. 10-14
For 9-12 årige med Iris Thomsen

Iris er uddannet fra Flow Dance Academy i 2006 og MASA International Dance Program (med Kibbutz Contemporary Dance Company i Israel) i 2011. Hun har undervist siden hun var 13 år i ind- og udland, bl.a. Færøerne, hvor hun var ansvarlig for danseundervisningen på øerne i 6 måneder. Hun har senest optrådt med Gunilla Lind Danseteater i forestillingen LOVEU2ND i Dansekapellet.

Se video med Iris

FIND BILLETTER HER 

Breakdance-bootcamp kl. 10-14
For 9-14 årige breakdance med Michael Santana Jensen

FIND BILLETTER HER
 

Koreografisk laboratorium - kl. 14-18
Undervisning foregår hel elelr delvist på engelsk:
For 12-16 årige let øvede og øvede dansere med fokus på koreografi ved koreograf Edhem Jesenkovic.

Edhem er født og opvokset i Sarajevo, Bosnien-Herzegovina, uddannet fra den Kungliga Svenska balettskolan i Stockholm (1999), og har fra 2002 haft base i Danmark
Har bl.a. arbejdet med Royal Swedish Ballet (SE), Dansk Danseteater (DK), Carte Blanche (NO), Gulbenkian Ballet (PT), Galili Dance (NL), Skånes Dansteater (SE), Norrdans (SE), Ohad Naharin (IS), Ina Christel Johanessen (NO) og i 9 år medvirket jeg også i Alexander Kølpins Summerballet i København/Hellerup.
I 2009 vandt Edhem Cross Connection Ballet Choreography Competition i København, med stykket “7x8 Thats All It Is”. I 2010 fik han støtte fra Statens Kunstfond til at lave sin første helaftens forestilling, “4 Times Hundred”. I 2012 blev han inviteret til at lave en koreografi for Dansk Danseteater, hvor stykket “Dilemma Of Obedience”, blev Reumert nomineret i 2013 til bedste danseforestilling. I 2014 blev han udvalgt og programmeret til Aerowaves platformen med forestillingen “M.E.N”, der fandt sted i Barcelona i April 2015. I 2017-2018 var han house choreographer ved Dansk Danseteaters Generator program. Han har turneret med sine forestillinger i Danmark, Sverige, Norge, Spanien, Tjekkiet og Belgien. Fra 2002 har han undervist i dans på skoler i Danmark, Sverige og Norge, hvor han har givet workshops og repertoire klasser i regi af dansekompagnierne, han har arbejdet for. Også de professionelle klasser har han givet ved Dansehallernes daglige træning, samt kompagniklasser ved Dansk Danseteater og Carte Blanche i Norge. Efter mange års erfaring som danser og koreograf, har Edhem udviklet sin egen måde/metode i sin undervisning, der tilpasses den bestemte gruppe det drejer sig om. Uanset om det er professionelle dansere eller unge talenter, det vigtigste for Edhem er at dele sin erfaring og give inspiration, samt grundlag i de forskellige danseteknikker. Han underviser i klassisk ballet, moderne dans, improvisation og repertoire.

FIND BILLETTER HER

DATO: mandag 29. juni til og med fredag 3. juli 2020.
PRIS: 300 kr. plus gebyr.
TILMELDING: billetto.dk - se links for hvert hold ovenfor.
Allerede tilmeldte, som ikke har lyst til de nye forhold, kan trække sig og få refunderet holdprisen inden den 5. juni 2020.
ALDER: 9-16 år. Skal være mindst 9 år den 29. juni.