Change language

PRAKTIKANT I DANSEKAPELLET

  • ""
ER DU VILD MED DANS OG VIL DU NOGET MED DANSEN? DANSEKAPELLET SØGER FORMIDLINGSPRAKTIKANT TIL FORÅRS ELLER EFTERÅRSSEMESTRET.

Som praktikant i Dansekapellet bliver du tilknyttet arbejdet med formidling af husets aktiviteter. Starttidspunktet følger semestrenes opbygning. 

Dansekapellet er Københavns Kommunes kulturhus for dans i København Nordvest.  Vi tilbyder forestillinger, undervisning og community dance-aktiviteter. Vi er hjemsted for Uppercut Danseteater, Dans i Nordvest, 15 foreninger, der udbyder danseundervisning i huset, samt danse- og teatergrupper fra ind- og udlandet, der viser forestillinger på vores scene.

Du får mulighed for at prøve kræfter med at:

– Skrive pressemeddelelser, nyhedsbreve, programtekster mm.
– Udarbejde flyers og plakater og være i kontakt med grafikere og trykkeri
– Arbejde med CMS, webformidling og hjemmesideopbygning
– Formidling på sociale medier
– Sørge for dokumentation i foto og film
– Kommunikationsplanlægning

Du vil desuden få mulighed for at:

- Være med til planlægning og afvikling af forestillinger og andre arrangementer
– Få erfaring med udarbejdelse af undervisningstilbud og samarbejde med skoler og dagtilbud
– Deltage i husets daglige arbejde og kontakt til foreninger og brugere

Vi forestiller os, at du:

- Læser på kandidatuddannelsen eller på sidste år af din bacheloruddannelse inden for Teatervidenskab og performancestudier, Moderne Kultur og Kulturformidling, Journalistik, Kommunikation el. lignende
– Er interesseret i dans som udtryksform, scenekunst og drivkraft for social udvikling
– Har lyst til at beskæftige dig med kommunikation, PR og projektarbejde

Vi tilbyder

En praktikplads i en spændende institution, der arbejder både lokalt, nationalt og internationalt. Her vil du få indblik arbejde i teaterbranchen samt i en kommunal virksomhed. Du vil være en del af en medarbejderstab på 6 mennesker i et hus med mange samarbejdspartnere og brugere.

Du vil få mulighed for at komme med dine ideer og arbejde selvstændigt, og få vejledning og feed back på dit arbejde. I praktikperioden vil du få rig mulighed for at deltage i husets aktiviteter.

Praktiske oplysninger

Praktikantstillingen er som udgangspunkt på 30-32 timer med fleksibilitet over for studieorienterede opgaver. Der er tale om uddannelsespraktik, og praktikforløbet vil blive tilrettelagt med henblik på at sikre meritoverførsel. Praktikopholdet er ulønnet.

Send en kort ansøgning sammen med dit CV og relevante bilag til is1y@kk.dk og skriv ”Praktikansøgning + dit navn” i emnefeltet. Har du spørgsmål, så kontakt PR- og kommunikationsansvarlig Lene J. på samme email.