Change language

QIGONG PÅ BISPEBJERG

  • ""
Kinesiske træningsformer kombinerer fysiske øvelser med den mentale del.

Foreningen for Qigong og Taiji Yangsheng på Bispebjerg blev dannet for 4 år siden med det formål at tilbyde træning i Qigong, hvor alle kan være med.

Qigong er en kinesisk træningsform, og kineserne har en lang tradition for at kombinere det fysiske og mentale og få folk til at finde ro. »Qigong er en meget bredt orienteret sport, som rummer mange elementer. Du får god koordination og balance, og du arbejder med den indre energi. Du bliver tømt for forstyrrende tanker, stress og jag,« fortæller Lillan Wong, der underviser i Dansekapellet og også uddanner nye instruktører. Det handler om kroppens balance. Kom og vær med til en gratis prøvetime eller tilmeld dig nu.

Ro i en travl hverdag
Netop evnen til at fokusere og koncentrere sig er vigtig for mange mennesker i en til tider stresset hverdag med mange gøremål.

Færdigheder, indsigt og selvudvikling
I træningen arbejdes der bl.a. med koncentrationsøvelser, balance og koordinering, og det er øvelser med dybde og stor afstressende virkning. Samtidig giver træningen deltagerne mulighed for nye færdigheder, indsigt og selvudvikling.

»Det giver en personlig udvikling. Man kalder det gongfu – at du ikke kun opnår nye færdigheder, men også bliver dygtigere til at lære nyt,« siger Lillian Wong.

Du er velkommen til at kontakte Lillian Wong eller foreningens kontaktperson Aase Rieck Sørensen for at høre mere.

Kontakt : Lillian Wong mail: lillianwong@unicus.dk tlf. 24965153 eller Aase mail: hyrdevangen@outlook.dk tlf. 41266175

Læs mere om Qigong