Change language

TA' FAT OM DANSEN

  • Dansere i Dansekapellets gård
    Foto: Thomas Petri
Seks nationale dansefyrtårne skal få dansen ud til endnu flere. Dansekapellet er fyrtårn for København NV, København N og Brøndby

Bor du på Nørrebro, Nordvest eller Brøndby, kan du godt støve danseskoene af og forberede dig på at få sved på panden.  Fra efteråret 2016 er Dansekapellet er nemlig dit lokale ’dansefyrtårn’.

Som dansefyrtårn modtager Dansekapellet en bevilling fra Nordea-fonden på 2 mio. kr. til at skabe en bred vifte af danseaktiviteter inden for talentudvikling og skoleundervisning på Nørrebro, Nordvest og i Brøndby.

Med Dansekapellet som epicenter vil professionelle dansere fra efteråret og tre år frem blive udsendt som formidlere af dans til ikke-professionelle under overskrifterne ’Dans i skolen’, ’Intensive danseforløb for unge’ og ’Dans med din nabo’.

Dansekapellet bliver ét af i alt seks dansefyrtårne i et landsdækkende projekt under navnet ’Ta’ fat om dansen’ – et navn som først og fremmest er en opfordring om at tage del i et fællesskab omkring glæde og mentalt velvære gennem dansen.

Læs mere om Ta' fat om Dansen på projektets hjemmeside