Change language

Capoeira Mester Graduering

23 nov

Dato

23.11.2019, 15:00 til 18:00
Vær med når Capoeira gruppen Malungos kårer deres første mester i Danmark nogensinde. 23. nov

En sjælden beginhed, der skal opleves...

Formatura: Oplev et væld af capoeiristaer deltage i denne Formatura; den begivenhed, der markerer at man nu er Mestre de Capoeira og hermed får det røde mester bælte.
Der kommer gæster bestående af Mestre fra Brasilien, rundt om i Europa og Danmark. Alle kommer til Dansekapellets smukke Teatersal for at skabe en uforglemmelig oplevelse for alle deltagerne. Uanset om de er deltagere eller kigger med fra tilskuererækkerne.

Batizado: Gruppen afholder samme dag Batizado, Troca de Cordas og 10 års jubilæum. Batizadoen er en traditionsbunden begivenhed, der markerer nye capoera elevers intræden i capoeira verdenen. Her får de deres første bælte, et capoeira navn og kommer til at spille imod en højt gradueret capoeirista, ofte en mester.

Troca de cordas er en mindst lige så vigtig begivenhed for de elever, der har trænet i længere tid og dedikeret sig til capoeira. De får nye bælter, der markerer tilliden mellem mester og elev til, at denne nu får mere ansvar og har større erfaring med capoeira.

Jubilæum: Sidst, men ikke mindst, har gruppen 10 års jubilæum! Så hvilken bedre anledning kan der findes for at komme ind og opleve den afro-brasilianske kampdans, lade sig betage og rive med at den skønne energi, der vil være. Malungos leverer denne dag et overflødighedshorn af fascinerende akrobatik, kraftfuld musik og sang i form af capoeirashow.  

Se video og læs mere på malungos.dk