Change language

Dansekapellets sharing platform

07 feb

Dato

07.02.2020, 18:00
Gratis adgang
Gratis
Dancingbeasts company deler DADDY 7. feb.

FRIDAY NIGHT SHARINGS er Dansekapellets populære sharingplatform, hvor publikum kan opleve hvad der rør sig i dansens verden. Works in progress, små koreografier og gæsteoptrædender fra ind- og udland. En række fredage overdrages Dansekapellets smukke Kuppelsal til en vært, der selv kuraterer aftenens program. 

Der er gratis adgang efter først-til-mølle princip.

Følg med på Facebook og Instagram tættere på datoen.

SHARING 7. februar: dancingbeasts company

Oplev dancingbeasts nyeste forestilling DADDY, når dansere fra Danmark, Norge og Indien indtager Kuppelsalen den 7. februar.

DADDY undersøger betydningen af magt, penge og begær, når de udforsker begrebet sugerdating med dans og bevægelse, funderet i fysisk teater og performance kunst.

Med tilknytning til LGTBQ miljøet, ved koreograf Lucas Kruse fra dancingbeasts, undersøges hvordan det er at føle sig uden for ét fællesskab, og hjemme i et andet. Den (manglende) synergi mellem de sociale fællesskaber kan føre til, at man befinder sig i ekstreme situationer. Det kanaliserer han i trilogien ’bæst’ (som havde dansk premiere til Friday Night Sharing 1. februar 2019), ’DADDY’ og ’savage’.

Kompagniet har taget turen fra deres hjemstavn i Hamborg til Dansekapellet, og afholder foruden Friday Night Sharing en workshop lørdag d. 8. februar kl. 16-18. Deltagelse til begge arrangementer er gratis, efter først-til-mølle princip.

Læs mere om arrangementet på Facebook, hvor eventen bliver opdateret løbende.

Koreograf & performer: Lucas Kruse Kristiansen
Performere: Girish Kumar, Rose Marie Lindstrøm, Yashasvi Shrotriya, Felicia Als Klein & Ingjerd Solheim

TID Kl. 18
VARIGHED Ca. 1 time
ENTRÉ Gratis, efter først-til-mølle princip

Kommende sharings:

SHARING 6. marts: Live Skullerod & Sarah Louise Kristensen

Den norske koreograf Live Skullerud udforsker i "A Crisis of Touch", hvordan dansen kan bruges som et medium til at udforske menneskets behov for tilstedeværelse og fysisk kontakt. Poesi, leg og nysgerrighed danner rammen for det kropslige studie om det komplekse samspil vi alle indgår i. Visningen er derfor en hyldest til kroppens intelligens. Live Skullurud og hendes dansere vil i forbindelse med Friday Night Sharing afvikle en workshop med afsæt i "A Crisis of Touch". 

I "Beehive" af koreograf Sarah Louise Kristiansen, byder danserene deres nye dronning velkommen i hi, hvor to dansere, gennem det moderne dansesprog, summer sig til varmen. Med bien som inspiration skaber duetten subtile hentydninger til en kontinuerlig magtkamp mellem performer og observatør. 

Trinsproget er udviklet med referencer til biens fysiske mønstre, interne relationer, billedsprog og moderne metaforer. 

SHARING 3. april - information følger...
SHARING 1. maj - information følger...

Følg med i programmets udvikling på Facebook