Change language

 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

DREAMS OF BRAZIL

  • DREAMS OF BRAZIL
24 mar

Dato

24.03.2019, 10:00
Kr. 50
En legende, levende musik- og danseforestilling om Brasiliens kulturrigdom 24. marts.

Lad drømmene drage mod varmere himmelstrøg til Rio de Janeiro hvor samba og bossa nova akkompagnerer livet i den pulserende storby.

DREAMS OF BRAZIL er en fortælling om, hvordan kulturer fra hele verden har flettet sig sammen i en farvestrålende musik- og dansetradition. En musikalsk smeltedigel med inputs fra hele verden, hvor genrer, som ellers kunne ligne hinandens modsætninger, på forunderligvis smelter sammen.

I forestillingen udfolder Violí Violã og den afro-brasilianske danserinde Meire Oliveira den brasilianske musiktradition og dens mange facetter med legende virtuositet og smittende brasiliansk danse- og spilleglæde.

Oplev samspillet mellem musik og dans, som for brasilianerne er to sider af samme sag, hvor tilgangen legende og improvisatorisk.

FÅ RABAT MED KLUB SØNDANS
Som medlem af KLUB SØNDANS får du ved køb af tre billetter til én forestilling den 4. billet gratis.

Det vil sige, at en familie på fire kan komme i teatret for det samme som det koster for 3.

Rabatten gælder ved køb af tre billetter til én forestilling på en spilledag. Der skal ikke købes billetter til flere forestillinger for at få rabat.

Det er gratis at blive medlem af Klub Søndans. Det eneste du skal gøre er at sende en mail til informationsmedarbejder Mikkel Søndergaard Kryger på B47H@kff.kk.dk. I mailen skal du oplyse dit navn, adresse, mail og telefonnummer, og du vil modtage en bekræftelse på dit medlemskab derefter.

Læs mere om KLUB SØNDANS

PRODUCENT Roots Dance Art og Meire Oliveira
MEDVIRKENDE Danser: Meire Oliveira
VIOLINIST, VOKALIST OG MUNDHARMONIKA Alexander Kraglund
BRASILIANSK GUITAR Jeppe Holst

DATO Søndag 24. marts
TID Kl. 10-10.45
VARIGHED: Ca. 45 min.
BILLET Kr. 50
ALDER Fra 3-7 år