Change language

GRATIS FerieCamp i UGE 7

10 feb

Dato

10.02.2020, 10:00 til 14.02.2020, 15:00
Gratis
Vi byder på: Kreativ Dans, JUMP workshop, JUMP forestilling, Afrobeat, Breakdance, Babydans, Kidz Break League

PROGRAM:

Kreativ dans - mandag til fredag kl. 10-11- for 3-5 årige
Start dagen ud i højt humør med kreativ dans for børn og deres forældre. I Kuppelsalen slipper underviseren Meire kreativiten løs. Det bliver til dans og bevægelse, hvor alle kan være med.

JUMP workshop - mandag til onsdag kl. 10-12 - for 13-17 årige
Med udgangspunkt i forestillingen JUMP, inviterer Uppercut Danseteater alle bevægelsesglade børn og unge med på deres airfloor - en lang luftmadras, man kan hoppe og falde på i legende dansetrin. Mærk tyngdekraften forsvinde momentvis, når vi siger JUMP! 

JUMP forestilling - mandag til onsdag kl. 12 - for 13-17 årige
JUMP er en forestilling om at springe, hoppe, falde, snuble og om at rejse sig og finde fodfæstet. En urban fortælling om at fange, skabe og slippe rytmen. Med springet som præmis må vi være eller bære vores fejl i så høj grad, at vi måske i sidste ende ender med at lykkes. (Af Uppercut Danseteater)

Afrobeat - mandag til fredag kl. 12-14-  for 9-14 årige
Afrobeat er en ny bølge af moderne afrikansk musik og lækre bevægelser med relation til traditionelle rødder, men med nyt udtryk. (Ved foreningen Global Kidz).

Breakdance - mandag til fredag kl. 12-14 - for 7-12 årige
Breakdance med Santana er en fysisk fest af svedige moves og tricks. Alle kan være med! Der arbejdes på footwork og power moves. (Ved foreningen Dans i Nordvest)

Babydans - torsdag & fredag kl. 10-11.30
Det er aldrig for tidligt, at begynde at danse. Tag din baby med (evt. i en vikle), og bliv guidet gennem sjove og trygge bevægelser af bevægelsespædagog Signe Frydenlund. Det giver dig ny energi og løfter dit humør, mens baby stimuleres på alle sansekanaler. 

Kidz Break League - søndag kl. 14-16 (warm up) og 16-18 (battle) for 7-17-årige
Der er god stemning og vilde moves, når Nordic Break inviterer til KIDZ BREAK LEAGUE og børnene battler og viser break dance for hinanden og dommerpanelet.