Change language

subURBAN DANCE FESTIVAL 2018

12 maj

Dato

12.05.2018, 10:00
Varierende priser - billetsalg er startet
International festival for urban dance i København NV og omegn fra 12. til 19. maj

Forestillinger – workshops – familiedag – battles – pop up’s – masterclasses – seminar

Compagnie Käfig v/Mourad Merzouki, Frankrig
S.I.N.E Crew, Vietnam
Ducky Kim og Letzdance, Sydkorea
MYSELF UK, All Women Crew, England
Uppercut Danseteater, Danmark
Vincent Warrin, BMX artist, Frankrig

Det er med glæde at Dansekapellet for anden gang kan invitere til festival hvor hip hop og urban dance står i centrum. I en uge i maj byder festivalen på oplevelser for alle, der kan lide at se og deltage i danseevents.

Kunstnere fra Frankrig, Korea, Vietnam, Tyskland og England gæsteoptræder på festivalen. Dansekapellets huskompagni, Uppercut Danseteater, optræder naturligvis også. Som noget nyt skaber koreografen Anastasija Olescuka en community dance forestilling til festivalen i samarbejde med komponisterne Henrik Goldschmidt og Mathias Friis-Hansen, musikere fra Det Kgl. Kapel, professionelle dansere og unge fra foreningen Dans i Nordvest.

Dansekapellet byder i løbet af ugen på forestillinger på scenen og i Kuppelsalen, og søndag den 13. maj er der familiedag i hip hop’ens navn for børn fra 5 år og deres voksne.

Festivalen kommer vidt omkring, både inde og ude, i Brønshøj, Tingbjerg og på Bispebjerg.

subURBAN DANCE FESTIVAL slutter med et brag af enZOO Battle for børn og voksne på BIBLIOTEKET på Rentemestervej lørdag den 19. maj.

BILLETSALG STARTET
Billetsalget til de første forestillinger er åbnet.

Køb billet til CARTES BLANCHES af Compagnie Käfig

Køb billet til subURBAN STORIES med værker af Uppercut Danseteater, S.I.N.E. Crew, MYSELF UK Dance Company og Ducky Kim & Letzdance

Hold øje med subURBAN DANCE FESTIVAL på facebook og hjemmeside.

DATO Lørdag 12. maj til lørdag 19. maj
PROGRAM Offentliggøres på www.dansekapellet.dk
ENTRÉ Varierende billetpriser - se programmet
ALDER Fra 5 år og op

subURBAN DANCE FESTIVAL arrangeres af Dansekapellet i samarbejde med BIBLIOTEKET, Kulturhuset Pilegården, Brønshøj Bibliotek, Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus, Det Kgl. Teater og Festival Karavel, Frankrig.

Festivalen er blevet til med støtte fra Statens Kunstfonds projektstøtteudvalg for scenekunst, Københavns Kommune, Augustinus Fonden, Wilhelm Hansen Fonden, Knud Højgaards Fond, Hip Hop Hub, Områdefornyelsen Nordvest og Bispebjerg Lokaludvalg.