Change language

subURBAN DANCE FESTIVAL 2019

18 maj

Dato

18.05.2019, 10:00
TBA
International festival for urban dance på Nørrebro, Nordvest, Brønshøj og Tingbjerg. 18. til 25. maj

Velkommen til en uge med det bedste indenfor hip hop og urban dance. Festivalen byder på mange dygtige dansere fra blandt andet Frankrig, Sydkorea, Mexico og Danmark. Nogle på rulleskøjter, andre med parkour
– der bliver breaket, hip hoppet og poppet. Dansekapellets huskompagni, Uppercut Danseteater, optræder med deres seneste og anmelderroste værk, PANIC DAY, og koreograf Anastasija Olescuka skaber et nyt værk med børn, unge og professionelle urban dansere.

Dansekapellet lægger hus til en række fantastiske forestillinger og fejrer familiedag i gården og i Kuppelsalen. Festivalen inviterer til forestilling i det nye flotte Tingbjerg Kulturhus, udendørsforestillinger på Brønshøj Torv, Ruten i Tingbjerg, Den Røde Plads, Blågårds Plads – og foran Grundtvigs Kirke! Festivalen slutter af med et brag af en event på BIBLIOTEKET på Rentemestervej. På programmet står også skoleforestillinger, workshops, masterclasses og masser af andre aktiviteter.

Sæt X i kalenderen og hold øje med subURBAN DANCE FESTIVAL på Facebook og på hjemmesiden.

Festivalen er blevet til med støtte fra Statens Kunstfond, Augustinus fonden, Områdefornyelse Nordvest, Bispebjerg Lokaludvalg og Institut Français.

Festivalens samarbejdspartnere er Kulturhuset Pilegården, Brønshøj Bibliotek, Brønshøj Skole, BIBLIOTEKET på Rentemestervej, Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus, Tingbjerg Skole, Nørrebrohallen, Blågården, Grundtvigs Kirke og CPH STAGE.

DATO Lørdag 18. maj til lørdag 25. maj
BILLET Se www.dansekapellet.dk og www.suburbandancefestival.comALDER Fra 5 år og op
PROGRAM Offentliggøres på hjemmesiderne