Change language

subURBAN DANCE FESTIVAL 2019

18 maj

Dato

18.05.2019, 10:00
INFO FØLGER
International festival for urban dance på Nørrebro, Nordvest, Brønshøj og Tingbjerg. 18. til 25. maj

Velkommen til en uge med det bedste indenfor hip hop og urban dance. Festivalen byder på mange dygtige dansere fra blandt andet Frankrig, Sydkorea, Mexico og Danmark. Nogle på rulleskøjter, andre med parkour
– der bliver breaket, hip hoppet og poppet. Dansekapellets huskompagni, Uppercut Danseteater, optræder med deres seneste og anmelderroste værk, PANIC DAY, og koreograf Anastasija Olescuka skaber et nyt værk med børn, unge og professionelle urban dansere.

Dansekapellet lægger hus til en række fantastiske forestillinger og fejrer familiedag i gården og i Kuppelsalen. Festivalen inviterer til forestilling i det nye flotte Tingbjerg Kulturhus, udendørsforestillinger på Brønshøj Torv, Ruten i Tingbjerg, Den Røde Plads, Blågårds Plads – og foran Grundtvigs Kirke! Festivalen slutter af med et brag af en event på BIBLIOTEKET på Rentemestervej. På programmet står også skoleforestillinger, workshops, masterclasses og masser af andre aktiviteter.

Sæt X i kalenderen og hold øje med subURBAN DANCE FESTIVAL på Facebook og på hjemmesiden.

BILLETSALG
Programmet opdateres løbende, men billetsalget er startet:

subURBAN STORIES mandag 20. og tirsdag 21. maj kl. 19.30
Link til billetsalg for subURBAN STORIES

GUEULES NOIRES fredag 24. maj kl. 19.30
Link til billetsalg for GUEULES NOIRES

DATO Lørdag 18. maj til lørdag 25. maj
BILLET Se www.dansekapellet.dk og www.suburbandancefestival.com
ALDER Fra 5 år og op
PROGRAM Offentliggøres på hjemmesiderne

Festivalen er blevet til med støtte fra Statens Kunstfond, Augustinus fonden, Knud Højgaards Fond, Louis-Hansen Fonden, Områdefornyelse Nordvest, Funch Fonden, Bispebjerg Lokaludvalg og Institut Français.

Festivalens samarbejdspartnere er Kulturhuset Pilegården, Brønshøj Bibliotek, Brønshøj Skole, BIBLIOTEKET på Rentemestervej, Tingbjerg Bibliotek\Kulturhus, Tingbjerg Skole, Nørrebrohallen, Blågården, Grundtvigs Kirke og CPH STAGE.