Change language

 

Corona-info

Byen er åben, men vi skal passe på hinanden. Se de nyeste regler her!

 

Læs mere på kk.dk/kultur-og-fritid-coronainfo

 

subURBAN DANCE FESTIVAL 2019

  • ""
18 maj

Dato

lør. 18. maj. kl. 10.00
INFO FØLGER
International festival for urban dance på Nørrebro, Nordvest, Brønshøj og Tingbjerg 18. til 25. maj

HIP HOP-BREAK DANCE-POPPING-HOUSE-PARKOUR-VOGUE

Forestillinger, workshops, battles, familiedag, filmvisning, DJ's, branchedag og meget mere.

International festival for urban dance på Nørrebro, Nordvest, Brønshøj, Tingbjerg og Nørrebro. 18. til 25. maj

Velkommen til en uge med det bedste indenfor hip hop og urban dance. Festivalen byder på mange dygtige dansere fra blandt andet Frankrig, Tyskland, Sydkorea, Mexico og Danmark.
Der bliver breaket, hip hoppet og poppet, der bliver skatet og lavet parkour. Dansekapellets huskompagni, Uppercut Danseteater, optræder med deres seneste og anmelderroste værk, PANIC DAY, og koreograf Anastasija Olescuka skaber værket KLIK:O:KLOK med børn, unge og professionelle urban dansere. Den internationale anerkendt kvinde trio Femme Fatale viser to værker på festivalen, og fra Frankrig får vi besøg af både parkour dans og breakdans, som fortæller om livet i kulminens dyb, og fra Tyskland kommer to charleston glade hip hop dansere.

Dansekapellet lægger hus til fantastiske forestillinger og fejrer familiedag i gården og i Kuppelsalen. Festivalen inviterer til forestilling i det nye flotte Tingbjerg Kulturhus, udendørsforestillinger på Brønshøj Torv, Ruten i Tingbjerg, Den Røde Plads, Blågårds Plads – og foran Grundtvigs Kirke! Festivalen slutter af med et brag af en event på BIBLIOTEKET på Rentemestervej. På programmet står også skoleforestillinger, workshops, masterclasses og masser af andre aktiviteter.

Sæt X i kalenderen og hold øje med detaljeret program hér og på instagram @dansekapellet og facebook  /SUBURBANDANCEFESTIVAL og /Dansekapellet fra 8. april.

BILLETSALG
Programmet opdateres løbende, men billetsalget er startet:

subURBAN STORIES mandag 20. og tirsdag 21. maj kl. 19.30
Link til billetsalg for subURBAN STORIES

GUEULES NOIRES fredag 24. maj kl. 19.30
Link til billetsalg for GUEULES NOIRES

DATO Lørdag 18. maj til lørdag 25. maj
BILLET Se www.dansekapellet.dk 
ALDER Fra 5 år og op
PROGRAM Offentliggøres på hjemmesiden
 

Festivalen er blevet til med støtte fra Statens Kunstfond, Augustinus fonden, Knud Højgaards Fond, Louis-Hansen Fonden, Områdefornyelse Nordvest, Funch Fonden, Bispebjerg Lokaludvalg og Institut Français.