Change language

subURBAN DANCE FESTIVAL 2019

12 maj

Dato

12.05.2018, 10:00
Varierende priser - billetsalg er startet
International festival for urban dance i København NV og Nørrebro fra 18. - 25. maj

Forestillinger – workshops – familiedag – battles – Parkour - DJ - Branchedag og meget mere

Det er med glæde at Dansekapellet for tredje gang kan invitere til festival hvor hip hop og urban dance står i centrum. I en uge i maj byder festivalen på oplevelser for alle, der kan lide at se og deltage i danseevents.

Kunstnere fra Frankrig, Los Angeles, Korea og Tyskland gæsteoptræder på festivalen. Dansekapellets huskompagni, Uppercut Danseteater, optræder naturligvis også. Koreografen Anastasija Olescuka skaber en community dance forestilling KLIK:O:KLOK til festivalen med professionelle dansere og unge fra foreningen Dans i Nordvest.

Hold øje med subURBAN DANCE FESTIVAL på facebook /SUBURBANDANCEFESTIVAL og instagram @Dansekapellet og hjemmesiden fra 8. april 2019.

 

DATO Lørdag 18. maj til lørdag 25. maj
PROGRAM Offentliggøres på www.dansekapellet.dk inden 8. april 2019
ENTRÉ Varierende billetpriser - se programmet
ALDER Fra 5 år og op

 

Festivalen kommer vidt omkring, både inde og ude, i Brønshøj, Tingbjerg, på Bispebjerg, Foran Grundtvigs Kirke, Blågårds Plads og på Den Røde Plads, hvor festivalen åbner lørdag den 18. maj med danseshows, workshops, skatekonkurrence mm. fra 12-16.

Dansekapellet byder i løbet af ugen på forestillinger på scenen og i Kuppelsalen, og søndag den 19. maj er der familiedag i hip hop’ens navn for børn fra 5 år og deres voksne fra kl. 12-16.

Festivalen slutter af med et brag af en event med familieforestilling og battle event på BIBLIOTEKET på Rentemestervej lørdag den 25. maj fra kl. 16-23

 

subURBAN DANCE FESTIVAL arrangeres af Dansekapellet i samarbejde med BIBLIOTEKET, Kulturhuset Pilegården, Brønshøj Bibliotek, Tingbjerg Bibliotek/Kulturhus, Nørrebro Hallen og BLÅGÅRDEN, dans i nordvest, HIP HOP ACADEMY, Nordic Break, CPH STAGE og Brønshøj Skole.

 

Festivalen er blevet til med støtte fra Statens Kunstfonds projektstøtteudvalg for scenekunst, Københavns Kommune, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Institut Francais, Funch Fonden, Områdefornyelsen Nordvest, Bispebjerg Lokaludvalg, Tingbjerg-Husum Lokaludvalg og Aage og Johanne Louis-Hansens Fond.