Change language

subURBAN STORIES

  • ""
16 maj

Dato

ons. 16. maj. kl. 19.30
Kr. 165/kr. 40
UDSOLGT En festaften for urban dance med DIFFERENCES af Uppercut Danseteater og nye værker af Ducky Kim og MYSELF UK Dance Company.

Buddhistisk break dance, kvindelig power hip hop og en fortælling om forskellighed. subURBAN STORIES viser tre værker af en række internationalt anerkendte kompagnier:

THE 7 HUMAN EMOTIONS AF JUSTDANCE (SYDKOREA)
Traditionel buddhistisk filosofi møder storbyens break dance, når sydkoreanske JUSTDANCE, grundlagt af Ducky Kim, portrætterer de syv følelser fra den buddhistiske lære: glæde, sorg, begejstring, vrede, kærlighed, had og begær.

Forestillingen opføres til live musik på traditionelle koreanske instrumenter.

DIFFERENCES AF UPPERCUT DANSETEATER, S.I.N.E. CREW OG DF ZULU BREAKERS (DANMARK/VIETNAM/BRASILIEN)
Koreograf Stephanie Thomasen lader diversiteten få frit spil og har samlet otte mandlige dansere fra tre forskellige kontinenter. En stærk og rørende forestilling om territorialitet, etnicitet og sammenhold med afsæt i det urbane univers og contemporary dance.

RED AF MYSELF UK DANCE COMPANY (ENGLAND)
Hip hop, popping og locking af engelske power kvinder. RED er fortællingen om kvinden – danseren – som det stærke individ, men også fortællingen om at støtte hinanden. Om hvor magtfulde kvinder er, når de arbejder sammen.

Koreograf og kunstnerisk leder af MYSELF UK Dance Company, Kloe Dean, har besøgt Danmark ved flere lejligheder, senest subURBAN DANCE FESTIVAL i 2017. Nu er hun tilbage med et nyt værk, der havde premiere på festivalen BREAKIN' CONVENTION i London.

DATO Tirsdag 15. maj og onsdag 16. maj
TID Kl. 19.30
STED Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København NV
VARIGHED Ca. 2 timer
BILLET Fra kr. 165/kr. 40 via Teaterbilletter.dk
ALDER Fra 9 år og op