Change language

SYMMETRIC ARGUMENTS

07 sep

Dato

07.09.2017, 19:30
Fra kr. 40/kr. 125
Gæstespil af Edhem Jesenković og Per Morten Abrahamsen. 4-7. september

SYMMETRIC ARGUMENTS er et ekspressivt værk af Reumert nominerede koreograf Edhem Jesenković og prisbelønnede fotograf Per Morten Abrahamsen - Et sammenstød mellem to kunstnere, der har udforsket, dissekeret og udfordret hinandens arbejde og metoder.

Med SYMMETRIC ARGUMENTS har de skabt et fælles univers. I abstrakt dialog er fotografiets energi blevet omsat til bevægelse i tid og rum, i en komposition der er både kaotisk og struktureret - meget menneskelig.

En forestilling, hvor publikum konfronteres med angsten for at fejle og drømmen om at lykkes; Frygten for at miste selvrespekt og ideen om at gennemføre det utænkelige.

Med spørgsmålet: ´hvem kigger på hvem?` behandler de to kunstnere en kompleks samfundstilstand, hvor alle beskuer alle og konstant fordømmer, bedømmer og afvejer hinandens handlinger.

IDÈ & ISCENESÆTTELSE Edhem Jesenkovic og Per Morten Abrahamsen
DANSERE Merete Hersvik, Thais Hvid, Paul Pui Wo Lee og Nuria Gui Sagarra
LYSDESIGN Jacob Bjerregaard Nielsen

Forestillingen er blevet til med støtte fra Kunstfondens Projektstøtteudvalg for Scenekunst, Beckett-Fonden, Augustinus Fonden, Wilhelm Hansen Fonden. Co-produceret i samarbejde med Bora Bora.

DATO Mandag 4. september til torsdag 7. september
TID Kl. 19.30
VARIGHED Ca. 60 min.
BILLET Fra kr. 40/kr. 125 kan købes her
ALDER Fra 15 år og op​
BEMÆRK Skoleforestillingen 6. september kl. 11 er aflyst