Mærk Dansen i Dansekapellet

– et danseprojekt for mennesker med nedsat hørelse

Mærk Dansen på Dansekapellet – et danseprojekt for mennesker med nedsat hørelse

Det er med stor glæde at Dansekapellet har modtaget en fondsstøtte på 100.000 kr. fra William Demant Fonden til pilotprojektet Mærk Dansen. 

Fire lørdage i sensommeren inviterer Dansekapellet mennesker med ingen eller nedsat hørelse til dans i Kuppesalen. To dygtige og erfarne dansere og undervisere, Astrid Steen Andersen og Raphaël Eder Kastling, står for workshoppene og vil blive hjulpet af en tegnsprogs- eller skrivetolk.

Programchef Cathrine Mejdal fra Dansk Døves Landsforbund, audiologi og indehaver af Leg og Lyd, Mathilde Lumbye Orry og mangeårig dansekunstner, forsker (ph.d.) og underviser Sheila de Val udgør Mærk Dansens udviklingsgruppe. Mathilde og Sheila kommer også til at følge undervisningen i efteråret.

Vi glæder os utroligt meget til at modtage en ny målgruppe i huset, og håber at pilotprojektet kan føre til flere dansetilbud og kulturtilbud for hørehæmmede i Dansekapellet.

Om undervisningen og praktiks information

Mærk Dansen er en gratis danseundervisning særligt tilrettelagt til dig, der har nedsat hørelse.

Mærk Dansen finder sted i Dansekapellets smukke kuppelsal 

Lørdag den 24. august kl. 11.00 – 12.30   med tegnsprogstolk

Lørdag den 31. august kl. 11.00 – 12.30 med tegnsprogstolk

Lørdag den 7. september kl. 11.00 – 12.30 med skrivetolk og teleslynge

Lørdag den 14. september kl. 11 – 12.30 med skrivetolk og teleslynge

 

Det kræver ingen danseerfaring at deltage i Mærk Dansen. Det eneste vi beder om, er, at du har lyst til at bevæge dig og være sammen med andre om dansen.

Vi begynder med opvarmning og afprøver forskellige dansetrin og stilarter. Så skal trin sættes sammen til små koreografier og til sidst køler vi ned og siger tak for i dag.

 

For yderligere information kontakt Anne Therese Sønderstrup på ae4c@kk.dk

Kontakt

Dansekapellet

Del med