Københavns Kommunes logo

Friday Night Sharing

Kom til Friday Night Sharing - Dansekapellets populære sharing-platform med koreografen Julie Schmidt Andreasen og danserne Louise Mochia og Rasmus Bjørkvad.

ECHOES of Prayer

Velkommen til en procesvisning, hvor dybe ønsker og taknemlighed forbindes med koreografisk materiale og improviseret dans i et visuelt rum.
Som publikum inviteres du til at skrive eller læse en bøn, der kan indgå i eksperimentet og fortolkes af to dansere gennem bevægelse. Kan dansen, som udspringer af ønsker og takkehilsner, være med til at skabe nysgerrighed for, hvad der har betydning for en selv og for andre og, hvordan kan dette manifestere sig og skabe bevægelse?

Dette er den sidste af fem dages kunstnerisk eksperiment med danserne Louise Mochia og Rasmus Bjørkvad af koreograf Julie Schmidt Andreasen (Earthlings) i samarbejde med visuel kunstner Maëva Longvert (Le Polymorph) i Dansekapellets Kuppelsal.

Julie Schmidt Andreasen er en dansk danser, koreograf og kunstnerisk leder af Earthlings. Hendes praksis er centreret om release-baseret dans, somatisk træning og kontaktimprovisation gennem tværkunstneriske eksperimenter og produktioner. Hendes værker vises på teatre, museer, festivaler, samt i offentlige rum og landskaber. Julie er uddannet fra London Contemporary Dance School og er med i kunstnernetværk såsom Clarence Mews 40 (UK), Børns møde med Kunsten (DK), Open Laboratory Experience (FR), Nordic Street Network (DK).

https://julieschmidtand.com/

 

Bagefter inviteres du/I til en drink, som en blød start på weekenden.

 

Støttet af Dansk Skuespillerforbund
 

Dansekapellet

Dansekapellet

Bispebjerg Torv 1

2400 København NV
Del med