Change language

 

DANSEKAPELLET

Dansekapellet arbejder for at vise og udvikle moderne dans og urban dance som kunstart, samt udvikle og styrke unge talenter inden for dans og koreografi. Vi ønsker at udbrede kendskabet til- og glæden ved dans i lokalsamfundet.
Her kan du se forestillinger af danske og internationale koreografer og kompagnier, og vi indgår i internationale coproduktioner og samarbejdsprojekter med det formål at udvikle og udbrede dansen.
 
I spidsen for Dansekapellet står leder Cher Geurtze
 
MISSION OG VISION
 
BYGNINGER
Dansekapellet har til huse i Bispebjerg Kirkegårds gamle kapel og krematorium fra 1908. Kapellet lukkede i 2003, og så besluttede Københavns Kommune at renovere lokalerne, og lade dansen flytte ind i de gamle bygninger. Dansekapellet slog dørene op i 2012. 
 
PRAKTIKANT I DANSEKAPELLET
Er du vild med dans, og vil du noget med dansen? Klik her og læs om muligheden for praktikstilling i Dansekapellet.
 
TILGÆNGELIGHED
Dansekapellet er tilgængeligt for brugere med gangbesvær og handicap. God Adgang har udarbejdet en undersøgelse om tilgængelighed i Dansekapellet. Læs rapporten ved at klikke på dette link

PRAKTISK

Dansekapellet
Bispebjerg Torv 1
2400 København NV.
Tlf. 82 20 57 30 - ma-fre kl 10-12
Mail: admin@dansekapellet.dk

EAN: 5798009782519

ÅBNINGSTID

Kontorets åbningstid:
Mandag til fredag fra kl. 9 til kl. 15.

Der er ubemandet åbningstid i følgende tidsrum:

Mandag til fredag fra kl. 8 til kl. 9 og fra kl. 15 til kl. 22.
Lørdag og søndag fra kl. 9 til kl. 22.
 

Peter Bodholdt Løkke

Teknisk koordinator

KONTAKT

Anna Kristine Ravn

Booking medarbejder

BILLEDER OG FILM

Ved forestillinger, events og workshops bliver der ved nogle lejligheder taget billeder og filmet i Dansekapellet. Ved portrætbilleder indhenter Dansekapellet samtykke til at anvende billederne. Situationsbilleder fra Dansekapellet af harmløs karakter bliver anvendt og gemt i Dansekapellets billedearkiv.

Alle kan til enhver tid trække et samtykke til anvendelse af billeder tilbage, og de vil blive fjernet fra digitale medier hurtigst muligt, og ved tryksager fra næste mulige oplag.

Støder du på et billede af dig, som du ikke ønsker anvendt er du velkommen til at kontakte Dansekapellet for at få det slettet.

Læs som GDPR her