Change language

DANSEKAPELLET

Dansekapellet arbejder for at vise og udvikle moderne dans og urban dance som kunstart, samt udvikle og styrke unge talenter inden for dans og koreografi. Vi ønsker at udbrede kendskabet til- og glæden ved dans i lokalsamfundet.

Her kan du se forestillinger af danske og internationale koreografer og kompagnier. Vi indgår desuden i internationale co-produktioner og samarbejdsprojekter med formålet at udvikle og udbrede dansen.
 
I spidsen for Dansekapellet står leder Cher Geurtze.
 
MISSION OG VISION
 
BYGNINGER
Dansekapellet har til huse i Bispebjerg Kirkegårds gamle kapel og krematorium fra 1908. Kapellet lukkede i 2003, hvorefter Københavns Kommune besluttede at renovere lokalerne og lade dansen flytte ind i de gamle bygninger. Dansekapellet slog dørene op i 2012. 
Læs mere her og her (tryk på understregede links)
 
PRAKTIKANT I DANSEKAPELLET
Er du vild med dans, og vil du noget med dansen? Klik her og læs om muligheden for praktikstilling i Dansekapellet.
 
TILGÆNGELIGHED
Dansekapellet er tilgængeligt for brugere med gangbesvær og handicap. God Adgang har udarbejdet en undersøgelse om tilgængelighed i Dansekapellet.
Læs rapporten ved at klikke på dette link

PRAKTISK

Dansekapellet
Bispebjerg Torv 1
2400 København NV
Tlf. 82 20 57 30 - ma-fre kl 10-12
Mail: admin@dansekapellet.dk

EAN: 5798009782519

ÅBNINGSTIDER

Kontorets åbningstid:
Man - fre kl. 9-15

Der er ubemandet åbningstid i følgende tidsrum:

Man - fre kl. 8-9 samt kl. 15-22
Lør - søn kl. 9-22
 

KONTAKT

Peter Bodholdt Løkke

Teknisk koordinator

Lene Elsebeth Jørgensen

Ansvarlig for kommunikation, marketing og PR

Anna Kristine Ravn

Booking medarbejder

BILLEDER OG FILM

Ved forestillinger, events og workshops bliver der ved nogle lejligheder taget billeder og filmet i Dansekapellet. Ved portrætbilleder indhenter Dansekapellet samtykke til at anvende billederne. Situationsbilleder fra Dansekapellet af harmløs karakter bliver anvendt og gemt i Dansekapellets billedearkiv.

Alle kan til enhver tid trække et samtykke til anvendelse af billeder tilbage, og de vil blive fjernet fra digitale medier hurtigst muligt, og ved tryksager fra næste mulige oplag.

Støder du på et billede af dig, som du ikke ønsker anvendt, er du velkommen til at kontakte Dansekapellet for at få det slettet.

Læs som GDPR her