Change language

 

Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er lukket eller ændret pga. corona-virus. Læs her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du kommer i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

  

  

subURBAN DANCE FESTIVAL 18.-25. MAJ 2019

International festival for urban dance i Bispebjerg, Brønshøj, Tingbjerg og Nørrebro

For tredje år i træk byder subURBAN DANCE FESTIVAL på det bedste fra dansk og international urban dans, når vi indtager skoler, biblioteker, kulturhuse, gader og pladser med 27 danseaktiviteter fordelt på 12 forskellige spillesteder.

Fra ind- og udland kommer de bedste hiphop dansere for at vise og fejre det nye, det klassiske, det fusionerede og det eksperimenterende inden for urban dans og du er inviteret.

Der bliver breaket, hip hoppet og poppet, der bliver skatet og lavet parkour. Dansekapellets huskompagni, Uppercut Danseteater, optræder med deres seneste og anmelderroste værk, PANIC DAY, og koreograf Anastasija Olescuka skaber værket KLIK:O:KLOK med børn, unge og professionelle urban dansere. Den internationale anerkendt kvinde trio Femme Fatale viser to værker på festivalen, fra Frankrig får vi besøg af både parkour og breakdance, og fra Tyskland kommer to hip hop dansere med en forkærlighed for charleston.

Dansekapellet lægger hus til fantastiske forestillinger og fejrer familiedag i gården og i Kuppelsalen. Derudover byder festivalen på forestilling i det nye flotte Tingbjerg Kulturhus, udendørsforestillinger på Brønshøj Torv, Ruten i Tingbjerg, Den Røde Plads, Blågårds Plads – og foran Grundtvigs Kirke. Festivalen slutter af med et brag af en event på BIBLIOTEKET på Rentemestervej. På programmet står også skoleforestillinger, workshops, masterclasses og masser af andre aktiviteter.

Sæt kryds i kalenderen og hold øje med detaljeret program hér. Du kan også følge med på instagram @dansekapellet og på facebook/suburbandancefestival

BILLETSALG

subURBAN STORIES mandag 20. og tirsdag 21. maj kl. 19.30
Klik her

GUEULES NOIRES fredag 24. maj kl. 19.30
Klik her

ALDER Fra 5 år og op

Festivalen er blevet til med støtte fra Københavns Kommune, Statens Kunstfond, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Louis-Hansen Fonden, Områdefornyelse Nordvest, Funch Fonden, Bispebjerg Lokaludvalg, Institut Français, Tingbjerg-Husum Partnerskab og Brønshøj Husum Lokaludvalg.