Change language

EFTERÅRSPROGRAMMET 2017 ER PÅ GADEN NU

06.06.2017
Gør klar til et efterår med dans, teater og nye tilbud for børn unge og voksne. Dansekapellets efterårsprogram er på gaden nu.

Her kan du læse programmet for efteråret 2017 (PDF)

Traditionen tro slår Dansekapellet dørene op for den nye sæson med ÅBENT HUS - i år er der endnu flere aktiviteter på programmet, så det strækker sig også over weekenden. Det sker fra tirsdag 29. august til søndag 3. september.

Læs mere om ÅBENT HUS 

Gæstespil med dans og teater
Dette efterår får Dansekapellet bl.a. besøg af Edhem Jesenković, Svalholm Dans, DETOUR DANCE FESTIVAL, BaggårdTeatret og sART Danseteater og Pia Rosenbaum med dans og teater for både unge og voksne.

Læs mere om SYMMETRIC ARGUMENTS af Edhem Jesenković
Læs mere om CIRCUIT af Svalholm Dans
Læs mere om DETOUR DANCE FESTIVAL 2017
Læs mere om KNUD ROMERS ABC af BaggårdTeatret og sART Danseteater
Læs mere om MINIMONOLOGFESTIVAL af Pia Rosenbaum

Artist in Residence: Gunilla Lind
Dette efterår har Dansekapellet fornøjelse af at præsentere danser og koreograf, Gunilla Lind, som artist in residence. Gunilla Lind skal arbejde i Dansekapellet i efteråret, give workshops, modtage sparring og præsentere forestillingen VANITY OF MODERN PANIC med premiere d. 23. november.

Gunilla Lind er et kendt ansigt i Dansekapellet; hun har fået undervisning i huset i mange år, deltaget i talentplatformene KOREOGRAFIKONKURRENCEN og TAKE THE STAGE, og danset og koreograferet i community dance-forestillingerne LULLABY og OPGANG. Med tilskud fra Statens Kunstfond har hun nu fået mulighed for at præsentere sin første aftenforestilling med sit kompagni, Gunilla Lind Danseteater.

Læs mere om VANITY OF MODERN PANIC

Dans for de mindste
Igen i år slår Dansekapellet dørene op for SØNDANS med dans for de mindste. Der er både rytmik, undervisning, forestillinger og familiedans. Som medlem af KLUB SØNDANS får du rabat på udvalgte familieforestillinger søndage. Denne sæson kan du se forestillingerne HIMMEL, TIDSMASKINEN og THE NISSE TWINS.

Læs mere om SØNDANS
Læs mere om HIMMEL af Teater Minsk
Læs mere om TIDSMASKINEN af Uppercut Danseteater
Læs mere om THE NISSE TWINS af Uppercut Danseteater
Læs mere om Klub SØNDANS