Change language

ENERGIEN SLIPPES LØS I MUSIKALSK OG VISUEL FUSION AF LYS, LYD OG DANS

17.03.2016
  • ""
RECOIL PERFORMANCE GROUP GÆSTER DANSEKAPELLET D. 19. MARTS MED DEN REUMERT-NOMINEREDE FORESTILLING ON/VOLT.

ON/VOLT er en analog, fortættet og intens oplevelse – et kraftværk af en forestilling, drevet af bassens dunken, kontrasten mellem lys og mørke og kollisionen mellem dansernes kroppe:

Gulvet er et hav af papir, der gløder i mørket. Som et kæmpe pendul sætter den svingende højttaler rummet og danserne i bevægelse. Af lyshavet dukker danserne op, snart som bløde kroppe sat i svingninger, snart som kraftfulde eksplosioner af energi. På scenen forgår energien aldrig, men flyttes fra krop til krop, fra danser til danser – den omsættes konstant fra én form til en anden. Som et damptog i fart kører forestillingen fremad, fremad, fremad.

ON/VOLT er skabt af koreograf Tina Tarpgaard, lyskunstner Sophie Guyot og komponist Mathias Friis-Hansen. En musikalsk og visuel fusion af lys, lyd og bevægelse. Forestillingen blev nomineret til en Reumert som årets danseforestilling i 2014.

DATO Lørdag 19 marts
TID Kl. 17 og kl. 19.30
VARIGHED 50 min.
BILLET Fra kr. 165 / kr. 40 kan købes her
ALDER Fra 12 år og op
STED Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København NV

DANSERE Jonas Örknér, Siri Wolthoorn, Robin Rohrmann, Antoinette Helbing, Eva Honings.
KOREOGRAF Tina Tarpgaard
LYSKUNSTNER Sophie Guyot
MUSIK Mathias Friis-Hansen
KOSTUMER Inbal Lieblich
DRAMATURG Inge Agnete Tarpgaard

Forestillingen er støttet fra Statens Kunstfonds Scenekunstudvalg, Wilhelm Hansen Fonden, Bikubenfonden, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond og Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfond. Visningen i Dansekapellet er støttet af Moderne Dans på turné.