Change language

KOM TIL GRATIS, ÅBEN DANSEWORKSHOP I AFTEN 11. DEC. MED ARTIST IN RESIDENCE, JENS SCHYTH BRØNDUM

11.12.2018
  • Jens Schyth Brøndum
Kom og dans med, oplev dansekompagniet, DeLeónCompany og Jens S. Brøndum arbejde med dans og bevægelse frem mod deres debutforestilling.

Deltag i gratis danseworkshop i dag i Dansekapellet kl. 18-19.30, hvor danser og koreograf, Jens Schyth Brøndum, underviser. Kom forbi og dans med. Og få indblik i, hvordan det moderne dansekompagni, DeLeónCompany, arbejder med moderne dans og bevægelse frem mod deres debutforestilling OCEAN OF OUR MOTION, der spiller den 10.-13. januar 2019.

Læs mere på Facebook om åben workshop

DATO Tirsdag 11. December
TID Kl. 18-19:30
STED Dansekapellet - Kuppelsalen 
PRIS Gratis

Jens Schyth Brøndum og DeLeónCompany
Dansekapellet præsenterer stolt up-and-coming danser og koreograf, Jens Schyth Brøndum, der har haft residency i Dansekapellet med sit dansekompagni, DeLeónCompany, frem mod hans poetiske debutforestilling OCEAN OF OUR MOTION. Den moderne danseforestilling åbner Dansekapellet i det nye år med premiere torsdag 10. januar.

DeLeónCompany er i recidency i Dansekapellet i de kommende måneder, afholder workshops og åbne morgenklasser og arbejder intensivt frem mod premieren på OCEAN OF OUR MOTION.

Jens Schyth Brøndum har som danser og koreograf bl.a. vundet KOREOGRAFIKONKURRENCEN i Dansekapellet og deltaget i TAKE THE STAGE i en årrække i Dansekapellet. Han er danser for Uppercut Danseteater på forestillingerne TRO og VILDHEKS på Østre Gasværk Teater og fast kompagnidanser hos Sita Ostheimer Company i Berlin.

Læs mere om OCEAN OF OUR MOTION og se video

KOREOGRAF Jens Schyth Brøndum
DANSERE Stina Strange Thue Tobiasen, Frederik Levin Jensen, Nikoline Due og Jens Schyth Brøndum
KOMPONIST Donald Beteille

DATO Torsdag 10. januar til søndag 13. januar
TID tor-fre kl. 19.30, lør-søn kl. 16
VARIGHED Ca. 45 min.
BILLET Fra kr. 40/kr. 145
ALDER Fra 14 år og op

OCEAN OF OUR MOTION er blevet til med støtte fra Statens Kunstfond, Dansk Skuespillerforbund, Knud Højgaards Fond og Le Fix.
Co-produceret i samarbejde med Dansekapellet.

DATO Tirsdag 11. December
TID Kl. 18-19:30
STED Dansekapellet - Kuppelsalen 
PRIS Gratis