Change language

Nyt kunstværk på Dansekapellet

25.09.2018
  • ""
Naboer til Dansekapellet er inviteret til præsentation af nyt kunstværk ved Dansekapellet tirsdag d. 2. oktober kl. 17

Dansekapellet har fornøjelsen af at invitere alle jer – Dansekapellets naboer – til præsentation af et nyt kunstværk til Dansekapellet.

Præsentationen kommer til at foregå på Dansekapellet tirsdag d. 2. oktober 2018 kl. 17-19. 

Baggrund for mødet
Vi har på Dansekapellet arbejdet med at gøre Dansekapellets ydre rammer mere attraktive – ikke kun for vores egne brugere, men også for hele lokalområdet. I den forbindelse har vi ansøgt Ny Carlsbergfondet om en kunstdonation, så vi kan bringe endnu mere kunst ud i byens rum.  Samtidig har vi i forlængelse heraf modtaget flere mindre bevillinger fra fonde og Københavns Kommune til at renovere Dansekapellets gård så den bliver mere indbydende.

Det er en fornøjelse for os, at vi nu kan præsentere de første resultater af arbejdet: Værket Sonic af Thilo Frank.

Om kunstneren og værket
Kunstneren Thilo Frank er valgt af Ny Carlsbergfondet. Thilo Frank er udlært hos Olafur Eliasson. Til daglig har han studio i Berlin, men arbejder i flere lande.

Thilo Frank har i sin udarbejdelse af værket på Dansekapellet haft fokus på at skabe et værk, der indføjer sig i omgivelserne samt at etablere en bedre forbindelse mellem Dansekapellet og Bispebjerg Torv. Værket skaber lys og tryghed omkring Dansekapellet og Bispebjerg Torv, og det åbner Dansekapellet mere op for forbipasserende og lokalområdet.

Vi er på Dansekapellet meget begejstrede for hans værk og håber, det også bliver en attraktion for hele lokalområdet og besøgene til vores bydel.

Next step
Thilo Frank vil opsætte en lille model af værket i slutningen af oktober og en måneds tid frem for at teste værket i praksis. I denne periode vil der være mulighed for jer at sende kommentarer ind til os, så han kan tage højde for dette i det videre arbejde. 

Vi regner med, at værket kan indvies i maj 2019.

Vi glæder os meget til at præsentere værket for jer. Vel mødt til en spændende eftermiddag/aften d. 2. oktober.