Change language

OPLEV DANSENS VÆKSTLAG TIL TAKE THE STAGE 18 LØRDAG 10. NOVEMBER

09.11.2018
  • ""
TAKE THE STAGE 18: Talentmassen spirer med unge, professionelle koreografer og dansere på vej til en scenekunstkarriere lørdag 10. november.

Ret blikket skarpt mod de unge kunstnere til TAKE THE STAGE 2018. De er lige nu i starten af deres karriere inden for scenekunst og på vej til at slå deres navne fast i ind- og udland.

Mød mennesker, der med ukuelig drivkraft inden for dans, koreograferer, kropsliggør og talentfuldt deler ud af deres verden, gennem deres værker.

Med moderne dans, hip hop, house, break dance, strutting og performance er stilarterne og udtrykkene mange. Og alle inviterer til inspiration og giver indsigt i det helt nye vækstlag i dansens verden.

Deltagerne i TAKE THE STAGE 2018 er:
Jens Schyth Brøndum & DeLeón Dance Company

Ann Sofie B. Cleveland

Maya Leedgaard Olsen & Naomi Matzeu Malchau

Manon Siv Duquesnay, Agnes Grelinger, Dasha Lavrennikov, Oriane Paras, Peyman Constantinus Sichani, Adrian Ulrich Skjoldborg

Ditte Haubro Poulsen & Søren Holten Vestergaard

Andrea Joensen & Miran Ugljen

Diana Wehbi & Anastasija Olescuka

Gunilla Lind Danseteater

Med skabertrang som fortegn
Deltagerne har lagt tid, energi og kreativitet i arbejdet op til TAKE THE STAGE, Dansekapellets platform for unge koreografer og dansere i starten af deres karriere. 
Deltagerne får stillet prøvefaciliteter til rådighed, får sparring på deres arbejde og professionelt lys, før de fremfører deres værker.
Kom til en aften rig på indtryk og udtryk, hvor talentet taler for sig selv.

En forestilling skabt på 24 timer
Ud over værkerne af unge koreografer på vej frem, præsenterer TAKE THE STAGE 18 også et nyt eksperiment: en forestilling skabt på 24 timer. Koreograf Gunilla Lind, der vandt en Reumert-Talentpris i 2018, har indvilget i at gå med på legen.

Via de sociale medier opfordres publikum til at komme med forslag til sange, temaer og stemning, og dagen før TAKE THE STAGE trækker Gunilla Lind sedler med de elementer, hun har 24 timer til at lave en forestilling ud fra sammen med sine dansere.

DATO Lørdag 10. november
TID Kl. 19.30
VARIGHED Ca. 2 timer inkl. pause
BILLET Kr. 100
ALDER Fra 12 år og op