Change language

OPLEV MYOPIC TIME: VERTIKAL DANSEFORESTILLING AF SPARROW DANCE 24.-26. JAN. – OG ARTIST TALK MED DANSERE OG KOREOGRAFER

22.01.2019
  • MYOPIC TIME
Glæd dig til gæstespil med vertikal dans af Sparrow Dance 24.-26. jan. i Dansekapellet og bliv inspireret til Artist Talk på premiereaften.

Esther Wrobel hænger som et svingende pendul i et indviklet system af snore, reb og vægte. Minutterne er afmålt i et timeglas, og hun er fastspændt i tiden, mens hun udforsker øjeblikkets muligheder og begrænsninger. Nogle gange alene, og andre gange i samspil med musikeren Camilla Barratt-Due, der folder et broget lydtæppe ud i rummet på scenen, hvor kun tiden er givet.

MYOPIC TIME lægger op til refleksion over, hvordan vi bruger vores liv ud fra de præmisser, der bliver giver til os. Hvordan vi kan være til stede i nuet og favne det uventede.

Som publikum inviteres vi med på en rejse i et udefinerbart univers, der vender op og ned på virkeligheden og opfordrer os til at se på verden fra nye vinkler.

MYOPIC TIME er tilegnet butho-danserne Carlotta Ikeda og Ko Morobushi, hvis liv blev alt for kort, og hvis nærvær er dybt savnet.

Arbejder for at promovere og udvikle vertikal dans
MYOPIC TIME er produceret af Sparrow Dance, der er en vertikal dans- og kryds-disciplinær performancegruppe grundlagt af Esther Wrobel. Motivationen bag Sparrow Dance er at promovere og udforske vertikal dans og andre ikke-gulvbaserede danseteknikker for derved yderligere at udvikle på alsidigheden af kunstformerne. Sparrow Dance har især til formål at udfordre og undersøge den rumlige relation mellem publikum og performance, og publikumsoplevelsen står derfor altid centralt for gruppens produktioner.

Publikumsarrangementer
I forbindelse med MYOPIC TIME inviterer Sparrow Dance til følgende publikumsarrangementer:
24. januar kl.  20:30 - 21 (efter premiereforstillingen): Artist Talk mellem dansere og koreografer Esther Wrobel (Sparrow Dance) og Jannik Elkær (Don Gnu).

DATO Torsdag 24. januar til lørdag 26. januar
TID Kl. 19.30
VARIGHED 50 min.
BILLET Fra kr. 40/kr. 135
ALDER Fra 12 år

KONCEPT OG KOREOGRAFI: Esther Wrobel
MEDVIRKEND: Esther Wrobel, Camilla Barratt-Due
SCENOGRAF: Inbal Lieblich
LYSDESIGN: Karl Sørensen
KOMPONIST: Camilla Vatne Barratt-Due
PRODUCENT: Sparrow Dance

Læs mere om MYOPIC TIME her 

Se trailer for MYOPIC TIME her

Myopic Time er produceret af Sparrow Dance I en dansk co-produktion med Dynamo Workspace, Bora Bora og Kappelborg Kulturhus.
Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond, Wilhem Hansen Fonden, Augustinus Fonden, Spar Nord, Il Posto European Vertical Dance Centre, Cie Retouramont og Vertical Dance Forum