Praktikant i Dansekapellet

Er du vild med dans? Vi søger formidlingspraktikant

Hvad går praktikken ud på?

Som praktikant i Dansekapellet bliver du tilknyttet arbejdet med formidling af husets aktiviteter. Starttidspunktet følger semestrenes opbygning. 

Dansekapellet er Københavns Kommunes kulturhus for dans i København Nordvest.  Vi tilbyder forestillinger, undervisning og community dance-aktiviteter. Vi er hjemsted for Uppercut Danseteater, Dans i Nordvest, 15 foreninger, der udbyder danseundervisning i huset, samt danse- og teatergrupper fra ind- og udlandet, der viser forestillinger på vores scene.

Du får mulighed for at prøve kræfter med at

Skrive program tekster mm. (lejlighedsvis pressemeddelelser og nyhedsbreve)
Udarbejde flyers og plakater og være i kontakt med grafikere og trykkeri
Arbejde med webformidling og hjemmesideopbygning
Formidling på sociale medier
Sørge for dokumentation i foto og film
Kommunikationsplanlægning
Arkivere foto og video materiale i specifikke arkiver

Du vil desuden få mulighed for at

Være med til planlægning og afvikling af forestillinger og andre arrangementer
Få erfaring med udarbejdelse af undervisningstilbud og samarbejde med skoler og dagtilbud
Deltage i husets daglige arbejde og kontakt til foreninger og brugere

Vi forestiller os, at du

Læser på kandidatuddannelsen eller på sidste år af din bacheloruddannelse inden for Teatervidenskab og performancestudier, Moderne Kultur og Kulturformidling, Journalistik, Kommunikation, IT-studier el. lignende
Er interesseret i dans som udtryksform, scenekunst og drivkraft for social udvikling
Har lyst til at beskæftige dig med kommunikation, markedsføring og projektarbejde

Vi tilbyder

En praktikplads i en spændende institution, der arbejder både lokalt, nationalt og internationalt. Her vil du få indblik arbejde i teaterbranchen samt i en kommunal virksomhed. Du vil være en del af en medarbejderstab på 6-7 mennesker i et hus med mange samarbejdspartnere og brugere.

Du vil få mulighed for at komme med dine ideer og arbejde selvstændigt, og få vejledning og feed back på dit arbejde. I praktikperioden vil du få rig mulighed for at deltage i husets aktiviteter.

Praktiske oplysninger

Praktikantstillingen er som udgangspunkt på 30-35 timer med fleksibilitet over for studieorienterede opgaver. Der er tale om uddannelsespraktik, og praktikforløbet vil blive tilrettelagt med henblik på at sikre meritoverførsel. Praktikopholdet er ulønnet.

Send en kort ansøgning sammen med dit CV og relevante bilag til admin@dansekapellet.kk.dk og skriv ”Praktikansøgning + dit navn” i emnefeltet.